Για καλύτερη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας, καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε το JavaScript. Εδώ είναι οι οδηγίες για ενεργοποίηση του JavaScript στον διαδικτυακό φυλλομετρητή σας.
 Χρησιμοποιείτε έναν ξεπερασμένο διαδικτυακό φυλλομετρητή , θα σας προτείναμε να τον αναβαθμίσετε. Μπορείτε να συνεχίσετε αν επιθυμείτε, ωστόσο ορισμένες όψεις του ιστότοπου ενδεχομένως να μη λειτουργούν σωστά.

Υψηλής Ανάλυσης 360° φωτογραφίες και κατά παραγγελία Εικονικές Περιηγήσεις


professional-panoramic

Οι αυτόνομες 360 ° Πανοραμικές εικόνες μας και οι ολοκληρωμένες Εικονικές Περιηγήσεις παράγονται με τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ποιότητας και ανάλυσης. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό από τρίτους φορείς , η ολοκληρωμένη υψηλής ευκρίνειας εικονική περιήγησή μας μπορεί να περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως είναι κινούμενα hotspots , κατόψεις, λογότυπα και σήμανση, ενσωματωμένα βίντεο, φωτογραφίες , ηχητικές περιηγήσεις ή αρχεία ήχου - δίνοντάς σας έτσι περισσότερες ευκαιρίες για να ενημερώσετε και να προσελκύσετε τους πελάτες σας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις εικόνες για την παραγωγή μιας Google Business View περιήγησης.

Ένα πρωτοποριακό και πειστικό εργαλείο μάρκετινγκ, αυτή η συναρπαστική τεχνολογία έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την επισκεψιμότητα και τα έσοδα της επιχείρησης. Δικό σας για να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας, για να το διαδώσετε στα κοινωνικά δίκτυα και να εντυπωσιάσετε στις επαγγελματικές παρουσιάσεις, είναι ένα ευέλικτο ατού που σας βάζει μπροστά από τους συναγωνιστές σας.

Κατάλληλο για: Ξενοδοχεία, βίλες και εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, μουσεία, θέατρα, γκαλερί, συνεδριακά και εκθεσιακά έργα, αρχοντικά σπίτια και κάστρα, αθλητικές εγκαταστάσεις και στάδια, ακίνητες περιουσίες και εμπορικές ιδιοκτησίες, θέρετρα και σπα, σχολεία και πανεπιστήμια.

Η προτεραιότητά μας είναι να παράγεται όσο το δυνατόν καλύτερο ποιοτικά προϊόν. Γι' αυτό άλλωστε δουλεύουμε στενά με επιχειρήσεις σε κατά βάση μεμονωμένες δουλειές, αφιερώνοντας τον κατάλληλο χρόνο για να καταλάβουμε επακριβώς τι θα θέλατε να επιδείξετε.Εδώ είναι κάποια από τα οφέλη του να έχει κανείς δική του HD360° Περιήγηση

 •  Εξαιρετικά Προσαρμόσιμο

  Τέλειο για επιχειρήσεις που δεν υπάγονται τις κατηγορίες του Google Map Business View, συμπεριλαμβανομένων των: Ακίνητων περιουσιών, Βιλών και Εμπορικών Ιδιοκτησιών· σχολικών οικοτροφείων, Κολλεγίων, Πανεπιστημίων, Εστιών και χώρων Φοιτητικής Διαμονής· και Αρχοντικών σπιτιών, Κάστρων και χώρων Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

 •  Βέλτιστη Ανάλυση

  Όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητα, η οποία ξεπερνάει το ανώτατο όριο ανάλυσης της Google. Οι Υψηλής Ευκρίνειας 360 περιηγήσεις αποδίδουν απόλυτη σαφήνεια για τις επιχειρήσεις για τις οποίες η αισθητική είναι το σήμα κατατεθέν τους. Είμαστε ειδικοί στο να ενισχύουμε τους όμορφους χώρους και να δημιουργούμε δελεαστική ατμόσφαιρα. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μια υψηλότερης ανάλυσης περιήγηση στη Google με τις ίδιες εικόνες, εάν κάτι τέτοιο απαιτείται.

 •  Διαδραστικά Χαρακτηριστικά

  Αλληλεπιδράστε με το ακροατήριό σας προσθέτοντας επιπλέον χαρακτηριστικά και επιλογές πλοήγησης για την κατά παραγγελία περιήγησή σας. Με την ενσωμάτωση των hotspots, το ακροατήριό μπορεί να δει αρχεία βίντεο, αρχεία ήχου, σκηνές, γραπτές πληροφορίες, χάρτες και κατόψεις . Μπορούν να κάνουν ακόμη αγορές και κρατήσεις.

 •  Παρουσιάστε ανθρώπους.

  Μπορείτε να έχετε ανθρώπους στο πλάνο, χωρίς να χρειάζεται να θολώσετε τα πρόσωπά τους. Αυτό είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό εάν οι άνθρωποι στην περιήγησή σας είναι όσο σημαντικοί όσο το να αναδείξετε τον ίδιο το χώρο, ή εάν θέλετε να εξωραΐσετε περαιτέρω το μπαρ, το χώρο υποδοχής ή το εστιατόριό σας. Λόγω της πολιτικής της Google που απαγορεύει το να φαίνονται πρόσωπα, κάτι τέτοιο δε θα ήταν δυνατό με μια απλή περιήγηση της Google.

 •  Συντακτική επιμέλεια

  Παρουσίαση όχι μόνο χώρων, αλλά και πραγματικών γεγονότων. Μπορείτε να συλλάβετε μια στιγμή στο χρόνο όπως φεστιβάλ, γάμους, αγορές και εκθέσεις. Αυτές οι περιηγήσεις μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της εν λόγω εκδήλωσης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντάς σας έτσι ένα φανταστικό εργαλείο μάρκετινγκ και παρουσίασης.

 •  Αξιοποιήσιμο Εκτός Σύνδεσης

  Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πλήρως λειτουργική περιήγηση ανεξαρτήτως πρόσβασης στο internet . Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για σημεία πληροφόρησης σε ξενοδοχεία ή εμπορικά κέντρα, ή κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων, όταν η πρόσβαση στο internet είναι περιορισμένη.