Για καλύτερη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας, καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε το JavaScript. Εδώ είναι οι οδηγίες για ενεργοποίηση του JavaScript στον διαδικτυακό φυλλομετρητή σας.
 Χρησιμοποιείτε έναν ξεπερασμένο διαδικτυακό φυλλομετρητή , θα σας προτείναμε να τον αναβαθμίσετε. Μπορείτε να συνεχίσετε αν επιθυμείτε, ωστόσο ορισμένες όψεις του ιστότοπου ενδεχομένως να μη λειτουργούν σωστά.

Τηλεοπτική Αναμετάδοση και Εταιρική Παραγωγή Βίντεοguildoftv

Έχοντας μαγνητοσκοπήσει, επεξεργαστεί και παραγάγει τηλεοπτικά προγράμματα για μερικά από τα πιο δημοφιλή με υψηλή ακροαματικότητα έργα και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο, η ομάδα μας παραγωγής βίντεο είναι πραγματικά ειδικοί στον τομέα τους με δεκαετίες εμπειρίας πάνω τους .

Το ευρύ φάσμα μας από προγραμματικά στυλ περιλαμβάνει Δράμα, Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία, Έργα Παρατήρησης, Σπορ και Ανακατασκευή. Επιπλέον, μιας που έχουμε γυρίσει φιλμ σε κάθε είδους κοινωνικά και κλιματολογικά απαιτητικά περιβάλλοντα, καμία δουλειά δεν είναι πέραν των δυνατοτήτων μας.

Έχουμε δουλέψει για τα National Geographic, BBC, ITV, Channel 4, Channel 5, Discovery και Sky.

Έχοντας δουλέψει με τόσο υψηλές προδιαγραφές για τον τομέα της αναμετάδοσης, είμαστε τώρα σε θέση να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού στα βίντεο της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακό βιομηχανικό εξοπλισμό αναμετάδοσης και εμπειρία εις βάθος, εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιοτική παραγωγή για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για να μάθετε περισσότερα για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.>